skip to Main Content

Hinna Trening er et privat studio for personlig trening for både kvinner og menn, unge og gamle. Vi har jobbet hardt for å skape et hyggelig og trygt miljø. Vi håper at lokaler og treningsapparater i kombinasjon med tett oppfølging vil inspirere våre kunder til å utfordre seg selv både fysisk og mentalt. Interessert i en gratis time med personlig trening – helt uforpliktende? Ring eller kontakt oss for detaljer.

OM OSS

Vi har investert i mye nytt utstyr, blant annet Precor tredemøller, Concept2 romaskiner, GymSport 5-station og Rogue benkpress. Treningsmulighetene er derfor  mange og varierte. I vårt studio finner du det du trenger for å trene hele kroppen. Du kan låse inn tingene dine i romslige garderobeskap  (du trenger ikke ha med egen hengelås), og etter endt økt nyte en god dusj på vårt store, rene bad.

La oss komme i gang – kom innom for et besøk, bli for å oppnå resultater!
Hvordan er Hinna Trening forskjellig fra andre treningssentre?

Hos Hinna Trening streber vi etter å gi våre kunder en virkelig unik opplevelse – vi ønsker ikke å være et sted som bare selger medlemskap, et sted hvor folk bare kommer og går. Vi tilbyr deg å være del av et lite og hyggelig miljø, der fokuset er på helsefremmende trening og du får den veiledning og de råd du trenger for å gjøre «arbeidet» på en trygg måte.

928228_1668019673485431_1024049711_n
lok3
Back To Top