skip to Main Content

På Hinna Trening vet vi at det ikke er generelt utformede treningsøkter som gjelder – «en størrelse passer ikke alle»! Vi vet at det er vanskelig og kjedelig å opprettholde treningen i lengden dersom programmet er det samme hver gang. Vi strekker oss derfor langt i å stadig utvikle nye treningsprogrammer som kan hjelpe å holde motivasjonen og treningsgleden ved like.

VI TILBYR

På Hinna Trening har vi ulike konsepter du kan velge mellom

Personlig Trening
Dette er vårt en-til-en-program for deg som ønsker å trene alene sammen med PT. Du som kunde får vår fulle oppmerksomhet gjennom hele timen. Treningen er skreddersydd til deg, med hensyn til ditt utgangspunkt, din til helse og ikke minst dine mål.

Personlig Trening Duo
Her kan du dele en PT-time med en venn. Dere trener sammen med personlig trener.

Gruppetimer
Et tilbud for kunder som ønsker å trene i små grupper. Du kan organisere din egen gruppe eller vi kan bidra til å danne en gruppe for deg. Vi holder hver gruppe på et lavt antall deltakere, da dette av erfaring har vist seg å være den mest effektive måten å trene sammen på.

Utetrening
Hvis du foretrekker å trene ute tar vi med nødvendig utstyr for å optimalisere økten. Dette kan passe for deg som liker å være ute i naturen, trene med lettere vekter, eller om du ønsker å komme i gang med løping utendørs. Her er det også mulig å gå sammen som en gruppe om det er ønskelig.

Hjemmetrening
Hinna Trening kommer der du er. Dersom du har problemer med å komme fra, enten det er hjemme eller på jobb, kan vi komme der du har mulighet til å trene. Du får personlig trening, og vi tar med oss det du trenger av enkelt treningsutstyr.

Trening for senior
Regelmessig fysisk aktivitet er viktig for å opprettholde en funksjonell og sterk kropp, kanskje spesielt for deg som begynner å bli eldre. Vi fokuserer på styrke, kondisjon, balanse og fleksibilitet. I tillegg ser vi viktigheten av sosialt samvær i et trygt og godt miljø, noe vi kan tilby her hos oss.

Rehabilitering
Vi tilpasser vårt treningsopplegg etter dine behov. Hvis du har hatt en skade, operasjon eller lignende tar vi hensyn til dette. Våre personlige trenere sikrer at alle øvelser blir gjort på en kontrollert og sikker måte. Vi samarbeider gjerne med din lege eller andre behandlere om det skulle være nødvendig, slik at vi kan optimalisere treningen her hos oss.

lok2
lok1
Back To Top